| 06 53545890 | info@rosette.nu

Stichting Rosette organiseert al ruim20 jaar muziekprojecten in Rotterdam. Jaarlijks organiseren we een (project)koor. We zoeken telkens naar een afwisseling in kwaliteit en gezelligheid, soms met audities voor gevorderden en soms mag juist iedereen mee doen. Als de gelegenheid zich voordoet gaan we met projecten naar het buitenland, zoals een korenfestival in Vierzon, Frankrijk in 2007 en een festival in Tirana, Albanië in 2017. Het repertoire wisselt sterk: van ‘oude’ muziek tot muziek met actuele thema’s.  Voor een overzicht: kijk op; de pagina geschiedenis op deze website.

Rosette maakt graag Mooie Dromen Waar.

We Missen Je – voorjaar 2022 –

Even voorstellen:
De Dirigent
Mijn naam is Dubravka. Ik ben Rotterdamse met een Slavisch accent.
Mijn passie voor muziek ontwikkelde zich al op jonge leeftijd wat resulteerde in mijn muziek/piano opleiding. In de loop der jaren heb ik pianolessen gegeven en vele koren geleid en gedirigeerd. Ook geef ik regelmatig zangworkshops.
Daarnaast ben ik beeldend kunstenaar. Mijn werk was te zien in Nederlandse en internationale galeries. Deze zomer hangen mijn schilderijen (olie achter glas) in een galerie op Texel.
Ik ben ook yoga/bewegingsdocent met een goedlopende yogaschool.
Mijn grootste talent is het verbinden van mensen en dit doe ik met veel liefde en passie.

Janneke van Jeveren en Maarten Pieters zijn de initiatiefnemers van Rosette. Ze zijn al jaren actief in het (Rotterdamse) culturele leven. Eén van hun passies is het mogelijk maken van mooie en waardevolle projecten. Met Rosette doen zie dit nu ruim 20 jaar.